Bio Červené Fazole
Původ červených fazolí ledvinových
Červené fazole ledvinové dostaly své jméno podle tvaru a barvy, které připomínají ledviny.
Výrobní proces červených fazolí ledvinových
Červené fazole ledvinové se sbírají ručně a kontrolují se na kvalitu ve třech různých bodech výrobního procesu. Po sklizni jsou červené fazole důkladně vyčištěny. Jakékoliv kameny budou odstraněny. Poté jsou fazole tříděny podle velikosti a následně leštěny.
Zdravotní vlastnosti červených fazolí ledvinových a jejich použití
Červené fazole ledvinové jsou velmi výživné, protože jsou plné bílkovin, vitamínů, minerálů a vlákniny. Jsou dobrým náhradníkem masa a jsou také velmi oblíbené mezi sportovci. Kromě toho tyto červené fazole poskytují dlouhotrvající energii a pocit sytosti. Červené fazole ledvinové lze jíst jak teplé, tak studené. Používají se v dušených pokrmech, s tacos, v salátech, v polévkách nebo s těstovinovými jídly.